Welkom op de website van het Vervoer Coördinatie Centrum Schiphol

 

Het Vervoer Coördinatie Centrum Schiphol is een door Schipholbedrijven in het leven geroepen stichting. De belangrijkste taak van het VCC is bedrijven behulpzaam te zijn bij de keuze van het woon- werkvervoer van en naar Schiphol.

 

 

 

 


 

2e Paasdag gesloten

 

In verband met de paasdagen is het VCC gesloten.

Dinsdag 23 april zijn wij u weer graag van dienst.

  

 
  

MAKKELIJK SAMEN RIJDEN ME DE SCHIPHOL RIDESHARE-APP

Voor OV-reizigers én automobilisten

Ridesharing is het delen van autoritten. Samen rijden dus. Ridesharing kan heel waardevol zijn voor treinreizigers als er geen treinen rijden, maar ook voor automobilisten. Door samen te reizen, besparen ze immers kosten. Bovendien dragen ze bij aan de bereikbaarheid van Schiphol (minder auto’s op de weg) en duurzaamheid.

  

Meld uw bedrijf aan voor de pilot

De bedrijven in het Schipholgebied kunnen een jaar gratis meedoen aan de pilot. Uw medewerkers kunnen dan onbeperkt en kosteloos gebruik kunnen maken van de Toogethr-app. Het enige dat u hoeft te doen is de app onder de aandacht brengen van uw medewerkers. Toogethr ondersteunt u met kant-en-klare communicatiematerialen.

  

Aanmelden voor de pilot kan via www.toogethr.com/schiphol of door contact op te nemen met Joost Bijlsma (06-11331913, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ). Na aanmelding volgt een korte afspraak om de praktische zaken door te nemen.

 

Meer informatie kunt u vinden op toogethr.com/schiphol

  

 

 

REIZEN MET JAS? 

Vanaf 1 december betekent niet uitchecken dat er €4,00 van het saldo van je ov-chipkaart wordt ingehouden. Dit is het zogenaamde instaptarief.

ALTIJD IN- EN UITCHECKEN MET JAS. Flyers van Connexxion liggen op de balie van het VCC.

  

Verlenging vervaldatum Sternetpassen tot 15 mei 2019

 

Hierbij willen we u op de hoogte brengen dat de huidige Sternetpassen gebruikt mogen worden tot 15 mei 2019.  Chauffeurs en controleurs zullen hiervan op de hoogte zijn.
De reden is dat Connexxion in de loop van het 2e kwartaal 2019 het systeem zal gaan wijzigen. Daarvoor moeten eerst nog een aantal stappen worden ondernomen. Concreet betekent dit voor u dat de werknemers de Sternetpas in december niet meer hoeven te vernieuwen. Mensen die nu een Sternetpas komen halen betalen het huidige tarief van € 33,50. Wilt u hen hiervan op de hoogte stellen?

 


 

 

  

Herewith we would like to inform you that the current Sternetpasses may be used till May 15 2019. Drivers and inspectors are also informed.

The reason is that Connexxion will change the system in de 2nd quarter 2019. Therefore some actions have to be taken. This means that your employees do not to have to renew the Sternetpas in December. Would you be so kind to inform them?

 

The rate for Sternetpas is still € 33,50  for persons who need to buy it from this date on.

 

 

Let op: U kunt in de GVB bussen geen gebruik maken van het JAS (Jaar Abonnement Schiphol)

  

 

Reisadvies nodig?

http://www.9292.nl

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
 

Website design by Richard Hess - Login